2013. január 19., szombat

Közigazgatási per - figyeljünk a fellebbezésekre hatósági eljárásban!

2013 a közigazgatási perek vonatkozásában egy új korszak nyitó éve.

A hatóságok gyakran túl rigorózus szabályai ellen a bírói mérlegelés hozhat új jogforrásként kiegyensúlyozottabb jogalkalmazást.Törvényességi szempontú közigazgatási bíróság azonban nehezen talál majd megfelelő választ a rossz társadalmi hatást kifejtő, előzetes hatástanulmányokkal alá nem támasztott alkalmazott jogszabályokra.


Ennek megfelelően a civilszervezet, a vállalkozás, az állampolgár különösen kiszolgáltatott és szakszerű igazságügyi közvetítés perben, hatósági közvetítés hatósági eljárásban nagyon sokat tehet az ügyek megnyugtató lezárásáéert.
195 bíró országszerte ad nyomatékot a vállalkozások, állampolgárok hatóságokkal szembeni jogvédelmének, ha a hatósági eljárásban már felkészült szakemberek vettek részt és a hatósági eljárásban az álláspontok ténylegesen, szakszerűen lettek kifejtve!


Fellebbezést már szakember nélkül nem javasoljuk beadni, mivel a fellebbezés később nagy súllyal bírhat a bírói mérlegelés lehetőségeinél!

 
Közigazgatási és hatósági perekben Győrben - Budapesten - Kecskeméten fogadjuk ügyfeleinket! 06-302-164-102 munkaidőben!

peresugyek@index.hu                                            Mindig kérjen előzetesen időpontot!Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS