2012. július 15., vasárnap

Mediátor, avagy tárgyalási és válság szaktanácsadó - a jog elkerülésének, a permentesülés lehetősége

Mindennapra jut egy új jogszabály az előző parlamenti évadból.

Jogszabályok átírják a jogkövető állampolgárok életét, hibát véteni, jogvitába keveredni igazán könnyű!

Sokan ha ismerik, ha tudják hogyan kerülhetik el a komor bírósági épületeket, a bizonyítás nehéz követelményét - akkor a mediátor irodákat keresik meg elsőként.

Magyarországon az állampolgároktól elvárható együttműködés egyik lehetősége a mediátor szaktanácsadó tanácsadói munkája, perek alatti részvétele az egyezség érdekében.Európa, Amerika régóta ismeri a titoktartással összekötött független egyezségkötésre szakosodott mediátori eljárást, ahol vagy a bíróság ösztönzésére, vagy a Felek saját belátásuk alapján megalkothatják az egyezséget saját vitás élethelyzetükre.

A mediátor hitelességét a saját, választott szakterületén szerzett gyakorlata, valamint a tárgyalási és kommunikációs technikákban szerzett végzettsége, pszichológiai ismeretei alapozzák meg.

Mediátor a vitákban tárgyalási és válságszakértő, ahol a megfelelő időráfordítással a TFKKE módszer segítségével Magyarországon a magyar élethelyzetekre hoznak létre megoldást, egyezséget a vitázók.

Különösen jól alkalmazható a mediátor szaktanácsadó a családjogi perek előtt, a párkapcsolati válságok ügyeiben, hasonlóan komoly eredmények születnek az ingatlan építés-ráépítés-túlépítés ügyeiben!

Perek közben a lehetőség adott - a személyes konzultáció után a bírósági per szüneteltetése mellett a mediátori eljárás meghozhatja az egyezséget!

Munkaügyi viták - szomszéd vitás ügyek ismert és elfogadott legjobb megoldása a mediátor szaktanácsadók felkérése, megbízása!

ORSZÁGOS PERMEGELŐZŐ ÉS PERES SZAKÉRTŐI IRODA
Ügyfélszolgálat: 06-302-164-102     E-mail bejelentkezés: ugyek.perek@index.hu


Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS