2011. szeptember 25., vasárnap

Hagyaték mediator és örökség mediator a hagyatéki jogviták első lezárásának színtere!"Légy kemény az üggyel és szelíd az emberekkel!" - a Harvard egyetemen kidolgozott tárgyalásvezetési elméletek és a TFKKE hazai módszertan együttes eszköztárával veszünk részt a szakmai mediatori eljárásokban, bírósági perekben létrehozandó egyezségek létrehozásában.

Miért kellene a hagyaték körüli vitáknak pusztán a bírósági ítéletekkel lezárulniuk?

Ma lehetséges, hogy a közjegyzők a vita mentes eljárásban észlelve a jogvitát, a feszültséget az örökösök szándékaiban leszünetelteti az eljárását és átkerül a jogvita rendezése a szakképzett hagyaték mediator elé.
Egyezséget létrehozni mindig olcsóbb és gyorsabb, mint 5 évig várni egy bizonytalan végeredményű ítéletre a bíróságon?!

Bírósági per előkészítéssel, hagyatéki mediatori munkával foglalkozó igazságügyi mediator interneten való megtalálása nem nehéz feladat!


Legszerencsésebb a bírósági kereset beadása előtt a mediator megbízásával eljárásba hívni az egyezség érdekében a vitatkozó másik örököst!

A jogviták, perek több szakaszban zajlanak. Irodánk szakemberei (igazságügyi szakértők - ügyvédi irodák - jogászok - betegjogi képviselők - polgári jogi mediatorok)kiemelt jelentőséggel közvetítői szakmai munkával a peres eljárás előtt, a keresetbeadás után , de tárgyalások előtt és tárgyalások közben is érdemben működnek közre ügyfeleink sikere érdekében.

Amennyiben konkrét tanácsadás, vagy bármely szolgáltatásunk elérése érdekében időpontot kíván egyeztetni, irodánk közreműkődését kívánja megrendelni, azt a következők szerint teheti meg:


Központi e-mail: ugyfelek@index.hu


gazdasagi.ugyek@index.hu Központi ügyfelvétel telefonszáma:06-302-164-102 (10-18h)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS