2011. július 11., hétfő

Bírósági kereset benyújtása után – bírósági per mediáció Magyarországon

A jogértelmezés az AB feladatai között is ott van!
Lassan oszlik el tévhit,amely a mediációt, mint előkészítő konfliktuskezelést vette számba.
Erős, szakmailag felkészült irodák (pl. Nemzetközi bírósági per előkészítő – bírósági per mediator iroda) fogadják ma már Budapesten és vidéken fogadják a bírósági kereset utáni mediációra kényszerülőket, vagy a per menetéből kiábrándultakat.


Van tehát ügyfeleknek és bírósági per mediatoroknak Magyarországon elismerően összenézniük, hiszen Magyarország változik közelebb került az elmúlt évtizedben Európához és távolabb a Balkántól a polgári jogi, családjogi, gazdasági jogvitarendezés kultúrájában!Mediatorok és gazdasági élet Európa finomabban szegmentált területén összetartozó fogalmak.
Ezt ismerte fel a BKIK 2011-től, amikor erőteljesen bekapcsolódott a mediatortársadalom bátorításába és képzésébe.Mediatorok szakmai szolgáltatása sokrétűbbé vált, de a szűken vett valódi bírósági permediatorok, a bírósági perek megelőzésében teljes szolgáltatással résztvevő bírósági per mediáció igen nehéz feladat és kevés számú, de jól felkészült iroda végzi országos illetékességgel.

Irodánk és a hasonló bírósági per mediator irodák jelentős feladatuknak tekintik, hogy a bírósági perek közben tanácsadással, bírósági permediator eljárásával a per szünetelése alatt tisztázzák a felekkel az egyezséghez vezető utat.
Irodáinkban a bírósági per mediáció alapvető szellemiségét elismerve ügyvédek - jogászok - igaszágügyi permediatorok - igazságügyi szakértők - pszichológusok - mentálhigyénés szakemberek vállalnak feladatot az Önök ügyének sikeres megoldásáért!

Családjogi peres ügyében, gyermektartásdíj, asszonytartás és különösen válás körüli jogvitákkal hívja bátran ügyfélszámunkat:
06-302-164-102

E-mail: peresugyek@index.hu, ugyfelek@index.hu

Ingatlan perekben, gazdasági jogvitákban, orvosi jogsérelmek esetén hívja a
06-302-164-102, vagy
06-202-073-899

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS